Blogi

Valaistuksen merkitys

Valaistuksen merkitystä ei voi ylikorostaa, se on asia joka ei saa olla pakollisten to do -listalla.Valaistuksella on tehtävänsä ja se tulee suunnitella huolella, roiskimatta valaisinpisteitä vain holtittomasti pohjakuvaan.

Tilanjakaja -kasvihylly

Toisinaan pitkän mallista tai muuten avaraa tilaa on hyvä rytmittää tai jakaa eri osiin, jotta saadaan selkeitä erillisiä alueita, kuten ruokailutila tai oleskelutila. Aina ei kuitenkaan tarvitse rakentaa kalliita väliseinäratkaisuja. Katosta voidaan laittaa kaikenlaisten helmiverhojen lisäksi roikkumaan myös esim. tällainen tilanjakaja -kasvihylly, joka toimii superhyvin väliseinän korvikkeena.

INSPIROIVA LOMA GOTLANNISSA SISUSTUSPUTIIKKEJA SILMÄILLEN

Viikon reissu Gotlantiin perheen kanssa oli aivan ihana. Yhdistelmä rentoutumista ja inspiroitumista luonnon helmassa ja kaupunkia tutkaillen sekä putiikeissa piipahdellen. Kerron vinkkejä Gotlannista ihan noinniinku matkakohteena, sekä sisustusnälkäisille hieman omia löytöjä raottaen…(lue lisää)

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio on nopea ja kätevä, kevytrakenteinen sisustussuunnittelijan palvelu, jolla pääsee yleensä todella hyviin lopputuloksiiin. Sen sisältö on jokaisen asiakkaan kohdalla uniikki, sillä sisustusongelmat ovat.. (LUE LISÄÄ)

Lohjan Asuntomessut 2021 pureskeltu, OSA 1

Erityisesti todella kauniit, rennot, ja toisinaan massiiviset kattaukset, sekä houkuttelevat petaukset tekivät vaikutuksen. Rimapaneelia näkyi monessa kohteessa..(lue lisää)

KOMPROMISSIT SISUSTUKSESSA

Joudumme läpi elämämme tekemään kompromisseja erilaisissa tilanteissa. Sisustuksessa se tulee vastaan myös aina toisinaan. Kauhean vaikea välillä ymmärtää..(lue lisää)

TERVETULOA TEPA DECORIN BLOGIIN

Ajattelin kirjoittaa tänne blogiin paljon eri aiheisia juttuja sisustussuunnittelijan näkökulmasta, omalla rehellisellä ja avoimella persoonalllani..(lue lisää)