Palvelut

Sisustussuunnittelua

”Yhteisen projektimme lopputuloksena on juuri sinun persoonasi näköinen koti, toimisto tai kesämökki. Räätälöin jokaisen projektin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, oli se sitten yksittäinen tila tai isompi kokonaisuus. Tahtoisin luoda sinullekin herkullisen ja ihastuttavan tilan tai vaikka useamman! Uskalla rohkeasti kertoa hulluinkin toiveesi, kaikki tarpeet ja toiveet otetaan suunnitelmissa huomioon. Perheen pienimmänkin asukkaan toiveet ovat tärkeitä, lemmikkieläimiä unohtamatta. Suunnittelun kulmakivinä ovat asiakkaan persoonaa peilaava ja hänelle optimaalisen käytännöllisyyden tavoittelu sekä tiiviisti rinnalla kulkeva esteettisyys. Näistä syntyy upea tilakokonaisuus.”

Sisustussuunnittelija
Terhi Tehiranta

Sisustussuunnittelu

Jokaisen suunnitteluprojektin sisältö mietitään yhdessä asiakkaan kanssa, tämän budjettiin sopivaksi. Sisustussuunnitteluun kuuluu eri osa-alueita, joista suunnittelija poimii avustuksellasi projektiin tarvittavat. Näistä syntyy suunniteltava kokonaisuus:

Tilasuunnittelu

Kiintokalustesuunnittelu

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Irtokalustesuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Tekstiilisuunnittelu

Hinta määräytyy projektin laajuuden mukaan.

SisustuskonsultAATIO

Konsultointikäynnillä (n. 1 h) voidaan esim. tehdä yhdessä väri- ja materiaalivalintoja, valita tilaan sopivia huonekaluja tai tekstiilejä, miettiä tilaratkaisuja toimivammiksi, tehdä myyntistailausta jne. Suullisen konsultointiavun lisäksi saatte halutessa myös pienen kirjallisen ohjeistuksen. Konsultaation sisältö on hyvä suunnitella etukäteen, jotta aika saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti, ohjeistan sinua ennen käyntiä. Konsultointipalvelu ei sisällä tarkkoja piirroksia tai muita sisustussuunnitelmaan sisältyviä aineistoja, lisäpalvelut erikseen sovittavissa.

Hinta 170 € (sis. alv 24 %).

Lahjakortti

Lahjakortilla voi ostaa palveluitani, ja palvelun sisältö sovitaan lahjakortinsaajan tarpeen ja toiveen mukaisesti. Voit ostaa lahjakortin konsultaatiopalvelu -ajatuksella tai starttina isompaan suunnittelutyöhön. Hyvä lahja vaikkapa kotoa pois muuttavalle nuorelle, joka toivoisi jonkun muun kuin oman äidin suunnittelevan uuden asuntonsa sisustuksen. Jätä yhteystietosi, ja kirjoita viestiin saajan nimi, lahjakortin summa ja halutessa lisätietoja.

Hintaesimerkki 170 € (sis. alv), jonka voi käyttää konsultaatiopalveluun (2 h).

Ota yhteyttä

Miten homma sitten etenee

Alkutapaaminen: Sisustus- tai tilasuunnitteluprojekti alkaa aina veloituksettomalla alkukartoitustapaamisella. Käymme pintapuolisesti läpi projektin laajuuden, aikataulun, budjetin, toiveet, tarpeet, sekä mahdolliset ongelmakohdat tämänhetkisessä tilassa tai tilakokonaisuudessa.

Tarjous: Laadin alkutapaamiseen pohjautuen tulevasta projektista kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksynnän jälkeen alkaa suunnittelutyövaihe. Sopimuksen sisältö on jokaisen asiakkaan kanssa aina yhdessä kustomoitu, ja se käydään läpi projektin aloituskäynnillä.

Projektin aloituskäynti: Käymme tarkemmin läpi mm. projektin tavoitteet, toivotun tyylin, halutut muutokset, budjetin jakautumisen, aikataulun, sekä sovimme käytännön asioista. Tätä käyntiä seuraa luonnosteluvaihe ja alustavien suunnitelmien ja luonnosten läpikäyminen yhdessä (ja mahdolliset muutokset), jotta todellinen suunnitteluvaihe pääsee alkamaan.

Suunnitteluvaihe: Teen suunnitelmat sovitun aikataulun mukaisesti. Suunnitelma sisältää projektin laajuudesta riippuen suunnitelmakuvat (piirretyt ja/tai 3D-kuvat), tarvittavat seinäprojektiokuvat, havainnekuvat ja pohjakuvat (sekä mahdollisesti tilamuutospohjakuvat) mittakaavassa, materiaali- ja tuotehankintalistaukset, tuotekuvat sekä projektiohjeistukset.

Suunnitelmien esittäminen ja materiaalivalinnat: Esitän teille suunnitelmat ja teemme yhdessä materiaalivalintoja. Tapaamisen jälkeen toimitan teille vielä lopullisen suunnitelman materiaalivalintoineen. Tämän jälkeen alkaa projektin toteutusvaihe, jonka organisoinnista sovitaan heti alkutapaamisessa.

Asiakkaaseen olen yhteydessä matkan varrella aina tarvittaessa ja isommissa projekteissa suunnitelmat voidaan käydä läpi pienemmissä osissa tarpeen vaatiessa.

Toteutuksen organisointi: Asiakas voi itse organisoida projektin muutostyöt tai halutessaan sisällyttää sen lisämaksusta sisustussuunnittelupalveluun, jolloin koko projekti on asiakkaalle avaimet käteen -tyylinen ratkaisu.

Sisustus- tai tilasuunnittelun hinta määräytyy työn mukaan, kysy rohkeasti arviota!