Lastenhuone, Tampere

Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu. Suunnittelin lastenhuoneen, jossa voivat asustaa sekä 4-vuotias pikkusisko että 10-vuotias isoveli. Alakerta on tytön tilaa ja yläkerran parvella on tilaa isoveljelle sekä nukkua että chillailla rennosti kavereiden kanssa. Parvi on käytännöllinen, sillä neliöt tulevat sen avulla hyötykäyttöön. Ennen -kuva löytyy aivan alhaalta.

Huonekorkeus mahdollisti matalamman nukkumaparven ja erillisen oleskeluparven rakentamisen. Suunnittelin parven mittatarkasti päätyrimoituksia ja aukoituksia myöden.
Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu. Parven nukkumisosio jossa 120cm leveä patja yökyläkavereita ajatellen.
Nukkumaparvelle mitoitettiin 120cm leveälle patjalle tila, jotta kaverit mahtuvat yökyläilemään.
Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu. Parven chillailutilassa voi pötkötellä kavereiden kanssa.
Oleskelupuolella voi löhöillä ihanan lattiamaton päällä mukavasti. Tapetti valikoitui muun huoneen viidakkoteeman mukaisesti, isomman lapsen makuun sopivaksi.

Parvitilan alla oleva askartelu- ja leikkitila.
Alakertaan saatiin pikkusiskolle leikki- ja askartelutila ja leikkitilaa jää reilusti lattialle parven ansiosta. Ihanat tekstiililaatat on helppo tarvittaessa vaihtaa ja leikkiminen on mielekästä ja mukavaa pehmoisella lattialla.
Lastenhuoneen sisustus. Parven alla oleva pikkusiskon söpö nukkumisnurkkaus.Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu, joka luo eri ikäisille lapsille omat oleskelutilansa.
Pikkusiskon sänky mitoitettiin mahtumaan parven alle. Tila suunniteltiin muunneltavaksi jatkoa ajatellen niin, että lasten kasvaessa isoveli siirtyy toiseen huoneeseen ja pikkusiskolle jää parven alle tilaa esim. sohvalle tai kampauspöydälle. Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu on erityisen hyvä vaihtoehto kun huonekorkeus vain antaa myöden.
Lastenhuoneen käytännöllinen ja tilaa säästävä parviratkaisu, joka luo eri ikäisille lapsille omat oleskelutilansa.

P.s. Lastenhuoneen tulisi olla tila jossa on lattia-alaa leikkitarkoitukseen riittävästi. Sopivan pehmeä, mutta ei legoja tai muita pieniä leluja imaiseva lattiamateriaali on myös erittäin mukava alusta pienelle lapselle leikkeihin. Leikkihuoneessa kuuluu ja viihtyä ja siellä pitää olla tavaroilla omat paikat jotta lelut löytävät aina omille paikoillensa. Tässä lastenhuoneessa otettiin vaatekaappi suurelta osin lelusäilytykseen sillä pikkusiskon vaatesäilytys on vanhempien makuuhuoneessa ja kaapistossa oli leluille tarpeeksi tilaa.

Lastenhuoneessa käytetyt ihanat tapetit löydät esimerkiksi tapettiliike Seinäruususta, www.seinaruusu.fi. Lattian ihanat tekstiililaatat löydät Resta-lattioilta www.restalattiat.fi

Kuva ennen remonttia:

Mikäli toiveissasi olisi lastenhuoneen sisustus tai etsit sisustussuunnittelijaa Tampereelta, jätä minulle yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää www.tepadecor.fi/yhteystiedot