Olohuoneen, keittiön, ja eteisen remontti, Tampere

Rivitalon alakerta remontoitiin 90-luvun tunnelmasta tähän päivään. Väliseinä keittiön ja olohuoneen väliltä purettiin ja keittiön ylle tehtiin katonlasku. Valaistukseen panostettiin ja seinäpintoihin valittiin maalin lisäksi mielenkiintoisia pintoja kuten efektilaastia ja kuvatapettia. Tilasta toivottiin skandinaavista ja rentoa, sekä raikasta ja valoisaa kokonaisuutta.

Ennen -kuvat löydät kuvasarjan lopusta.

Tilasta luotiin yhtenäinen ja valaistukseen panostettiin. Keittiö: Keittiömaailma. Mustan keittiön lisäksi asunnossa käytettiin tehosteena mustia yksityiskohtia luomaan terävyyttä sisustukseen.
Arkiruokailulle jätettiin tilansa ja aamupalaa voi nauttia nyt kauniin maisematapetin mäntyjen ja merenrannan äärellä.
Keittiö remontoitiin ja kattoa laskettiin siltä osin. Keittiökaappien sävyiksi valittiin musta ja valkoinen. Työtaso ja välitila ovat harmaata laattaa. Katosta roikkuvat tyylikkäät ja skandinaaviset putkivalaisimet ja keittiön taustaseinä pinnoitettiin upealla harmaalla kalkkilaasti -pinnoitteella.
Eteiseen tuotiin lämpöä kauniilla paneelilla.

Sisääntuloeteistä suurennettiin siirtämällä seinää keittiön suuntaan. (tässä oli ennen syvennykset kylmälaitteille).

ALLA KUVIA ENNEN REMONTTIA:

Olohuoneen ja keittiön välinen seinä purettiin ja katto laskettiin tuolta osuudelta.
Alkuperäinen 90-luvun keittiö ja sen mukainen väritys hyvästeltiin.
Sisääntuloeteinen oli ennen ahdas ja epäkäytännöllinen.

Mikäli teillä on ajatuksissa remontti tai muuten tarvitset sisustussuunnittelijan apua, laita rohkeasti sähköpostia niin katsotaan miten voidaan edetä. Tästä pääset yhteydenottolomakkeelle: https://tepadecor.fi/yhteystiedot/.