Spa -tunnelmaa kylpyhuoneeseen

Rintamamiestalon pesuhuone remontoitiin kauttaaltaan, toiveena tuoda tilaan Spa -tunnelmaa uuteen kylpyhuoneeseen.

Ammeen aluetta rajaa puukuviota jäljittelevä laatta, jonka sävyn kanssa yhteen sopiva lämpökäsitelty haapa valittiin sisäkaton paneeleiksi. Betonisen rouhea iso laatta ja lämmin puunsävy tuovat mukavaa kontrastia.

Sisustussuunnittelija Tampere. Pesuhuoneeseen tehtiin keskelle tilaa shampoolokerikko jonka toinen puoli toimi penkkinä. Toiveena oli saada Spa -tunnelmaa kylpyhuoneeseen
Keskelle suunniteltu shampoolokerikko, jonka toisella puolella käytännöllinen penkki.
Sisustussuunnittelija Tampere. Pesuhuoneeseen tehtiin keskelle tilaa shampoolokerikko jonka toinen puoli toimi penkkinä.
Keskelle tilaa suunnittelin tilanjakajaksi penkin, joka toimii toisella puolella shampoosäilytyksenä.
Yksi seinä paneloitiin katon sävyisellä väre -paneelilla.
Katonlaskun yhteydessä päästiin suunnittelemaan upea kerroksellinen valaistus. Himmennettävien spottivalojen lisäksi saatiin katonrajaan led-nauhavalaistus luomaan hämyistä spa -tunnelmaa.

Spa -tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Ammeen alaosio ja taustaseinä laatoitettiin puunsävyisellä laatalla.
Spa -tunnelmaa kylpyhuoneeseen lisää ammeen taustaseinän ja -alaosion puunsävyinen lämminhenkinen laatoitus.
Suihkut vaihdettiin mustiksi ja betoninsävyiset seinälaatat valittiin 60x60 koossa.
Mustat suihkut ja mustakarminen saunan lasiovi tuovat maustetta tilaan ja henkivät tasapainoa keskenään.
Spa -tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Kaunis penkki ja katosta roikkuva pyyhetanko stailaavat tilaa spa -tunnelmaan.
Penkin takana oleva taustaseinä paneloitiin katon sävyyn Dyyni -paneelilla. Pyyhetanko on DIY -malli, jonka puutanko maalattiin mustakis ja ripustettiin nahkalenkeillä kattoon.

Remontin toteutti aidolla ammattitaidolla yhteistyökumppanini Neuvokasremontti Oy.

KUVAT ENNEN REMONTTIA ALLA:

Remonttia suunnitellessa piti ottaa huomioon lattian kaltevuus. Lattian kaadot osasi kuitenkin Neuvokas Remontti taitavasti taittaa niin että lattiaan saatiin isot laatat sekä linjakaivot. Kattoa ei ollut alunperin tarkoitus laskea, mutta remontin edetessä asukkaat tahtoivat tehdä kaikki pinnat kuitenkin uusiksi joten kattopaneelitkin saivat uuden kauniin pinnan. Uuteen sisäkattoon saatiin upotettua spottivalot, sekä tilaa katonrajaan kiertämään tunnelmallinen led-nauhalla tehty valaistus.

Pintamateriaaleista 60×60 -koon betonikuosinen laatta valikoitui koko kellarikerroksen lattiamateriaaliksi ja jatkuu kauniisti tilasta toiseen. Muutos tässä kohteessa oli suuri ja lopputulos asukkaille mieluisa. Nyt kellarin kylpyhuoneessa vietetään aikaa nauttien rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista pintamateriaaleista.

Kuva pesuhuoneesta ennen remonttia.
Pesuhuoneessa oli melko huono ja kylmähkö valaistus. Tila oli melko suuri ja kaipasi rytmitystä ja lämpöisempää tunnelmaa.
Kuva ennen remonttia pesuhuoneesta. Tummanharmaat 10x10 laatat lattiassa tekivät isosta tilasta levottoman.
Pienet lattialaatat tekivät tilasta levottoman ja kontrasti seinä-ja lattialaattojen välillä oli suuri.

Mikäli teillä on ajatuksissa remontti tai muuten tarvitset sisustussuunnittelijan apua, laita rohkeasti sähköpostia niin katsotaan miten voidaan edetä. Tästä pääset yhteydenottolomakkeelle: https://tepadecor.fi/yhteystiedot/.

REMONTTI TULOSSA?

Sisustussuunnitelma on hyvä olla ajoissa varsinkin silloin kun kyseessä on remontoitava kohde. Uudiskohteiden sijaan remonttikohteissa suunnittelutyö vie hieman pidemmän ajan ja suunnitelmat toivotaan aina remonttiporukalle ajoissa jotta mahdolliset muutokset ehditään vielä tehdä suunnitelmiin.