Kerrostaloasunto Kaleva

1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti, jossa remontoitiin mm. keittiö, wc, pesuhuone, tv -huone, makuuhuone, olohuone. Lisäksi toivottiin kodinhoitohuonetta joka saatiin lisättyä jakamalla entinen suuri makuuhuone tv -huoneeksi ja kodinhoitotilaksi.

Sisustussuunnittelu Tampere. 1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. uusi keittö lankavetimillä ja vaalean harmailla sileillä ovilla 1950 -luvun talossa.
Keittiöön haluttiin lankavetimet talon henkeä mukaillen.
Keittiön tasomateriaali marmorimaista laminaattia, joka nostettiin myös  välitilaan seinälle.
Keittiön tasomateriaali (laminaatti) nostettiin myös välitilaan.
Sisustussuunnittelija Tampere. Ruokailutilan kaunis kalkkipinnoite -seinä ja Pilke -design -valaisin
Vanhan kaapin sisäosa hyödynnettiin ja siitä tehtiin avohyllykkö, johon lisättiin tammiset tasot. Ruokailutilan taustaseinä on Belle Artin (www.bellearti.fi) kalkkipinnoiteella käsitelty.
Vanhat rosetit katossa ylimaalattiin valkoisella ja tilasuunnittelulla luotiin rauhallisempi kokonaisuus.
Katossa olleet rosetit ylimaalattiin valkoisella muun katon sävyyn, jotta kokonaisuus saisi rauhallisemman ilmeen.
SIsustussuunnittelija Tampere. Kauniit kiintokalusteet tuovat olohuoneeseen ylellistä tunnelmaa. Messinkiset yksityiskohdat ovat tarkkaan harkitut.
Messinkinen pyöreä vedin vetolaatikossa sopii kauniisti kokonaisuuteen.
Yksityiskohdat valittiin tarkkaan ja niiden tyyli kulkee linjassa läpi talon.
Sisustussuunnittelu Tampere. 1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Pesuhuone uudistettiin täysin, ja kiintokalusteiksi valittiin eläväpintaiset, aaltoilevat kalusteet.
Kiintokalusteiden pinta saa mieleen hiekkadyynit.
 Isot laatat rauhoittavat pientä pesuhuonetilaa. Marmorikuviointi saa ylellisen tunteen pesutilaan.
1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Saunaan valittiin kaunis valkoinen kiuas. Lauteet ja kaikki puumateriaali saunassa on vaaleaa haapaa.
Saunaan valittiin kaunis valkoinen kiuas.
Makuuhuoneeseen valittiin rauhallisia maanläheisiä sävyjä.
Uuteen kodinhoitotilaan saattin söpö pieni meikkinurkkaus.
Kodinhoitotilaan ikkunan viereen saatiin säilytyskaappien jatkeeksi pieni kampauspöytä.
Vetimien sävyä vaihdettiin keittiön ja muiden tilojen välillä, muotokieli säilytettiin yhtenäisenä- Keittiön kromiset vetimet ja muualta löytyvät messinkiset ovat kaikki lankavetimiä.
Vetimien sävyä vaihdettiin keittiön ja muiden tilojen välillä, muotokieli säilytettiin yhtenäisenä.
Sisustussuunnittelija Tampere. Pieni wc messinkisine yksityiskohtineen ja vihreänsävyisine seinineen saa arvoisena huomion.
Sisustussuunnittelu Tampere. Messinkinen hana ja vihreä struktuurimaali jossa kultaista hippua, keskustelevat sopuisasti keskenään.
Wc:n seinäpinnoitteeksi valittiin Sbl:n (www.sbl.fi) Manhattan Light struktuurimaali, jossa on kultaisia hippuja mukana.
1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Wc:n seinät pinnoitettiin vihreällä struktuurimaalilla ja lattiat mikrosementillä.
Wc:n lattia pinnoitettiin Dekofloorin (www.dekofloor.fi) mikrosementillä vanhojen ehjien laattojen päälle.

Remontin jälkeise kuvat ottanut valokuvaaja Roope Jakonen.

1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti, asunnon (ja talon) kaunista ja arvokasta henkeä kunnioittaen. Asunto koki suuren muutoksen mutta paljon alkuperäisiä asioita jätettiin esiin. Asukkaat olivat tyytyväisiä remontin jälkeen ja toiminnot ovat nyt heidän mieleisiänsä ja käytännöllisempiä. Lopputuloksesta saatiin juuri sellainen mitä lähdettiin hakemaankin.

Kuvia ennen remonttia:

Kuva ennen remonttia. 1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Keittiö oli ennen pimeähkö ja epäkäytännöllinen, laskutilaa oli vähän.
Keittiöstä suunniteltiin tupla-I vanhan seiniä kiertävän keittiön tilalle.
Kuva ennen remonttia.1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Olohuoneessa oli ennen värikkäitä rosetteja katossa ja kalustesijoittelu ei ollut kovin mieluisa.
Olohuoneen kattomaalaukset maalattiin yli valkoisella jotta tila saatiin rauhallisemmaksi. Myös uuden tilasuunnittelun myötä olohuoneesta saatiin viihtyisämpi.
Kuva ennen remonttia.1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Entinen päämakuuhuone oli iso ja siitä saatiin uusi kodinhoitohuone sekä tv -huone jakamalla se kahtia, lisäämällä uusi seinä.
Entinen päämakuuhuone siirrettiin toiseen tilaan, ja tähän saatiin sekä kodinhoitohuone, että tv -huone lisäämällä uusi väliseinä.
Kuva ennen remonttia.Vanha pesuhuone oli tullut tiensä päähän ja se haluttiin uusia kokonaan. pesutorni siirrettiin pois tilasta.
Kuva ennen remonttia.1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti. Saunaan tahdottiin lisää istumatilaa ja sitä pystyttiin onneksi suihkua siirtämällä laajentaa suuremmaksi.
Saunaan tahdottiin lisää istumatilaa ja sitä pystyttiin onneksi suihkua siirtämällä laajentaa suuremmaksi.
Kuva ennen remonttia.1950 -luvun kerrostalohuoneistoon tehtiin kattava remontti.Pieni erillinen wc oli ennen valkoista laattaa ja siihen haluttiin täysin uudet kalusteet ja uudet pinnat.
Pieni erillinen wc pinnoitettiin uudelleen (seinät sekä lattia) ja kalusteet vaihdettiin uusiin.

Sisustussuunnittelu toteutettiin yhteistyössä Kati Maajaakkolan (ViaDesign) kanssa. Projekti oli erittäin mielenkiintoinen, ja onneksi suuremmilta yllätyksiltä vältyttiin, vaikka talo olikin vanha ja pintojen alta usein saattaa silloin ilmaantua kaikenlaista.

Mikäli toiveissasi olisi oman kodin remontti ja sisustussuunnitelma, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinullekin ihanaja käytännöllinen koti www.tepadecor.fi