Beerhouse Opaali, TAMPERE

Beerhouse Opaali (sijainti Nokia Areenan edustalla) on tunnelmallinen ja kodikas sporttipubi, jossa asiakkaat viihtyvät.

Beerhouse Opaali (sijainti Nokia Areenan edustalla). Kodikas ja tunnelmallinen sporttipubi jossa viihdytään urheilua katsellen. Beerhouse Opaalin sisustussuunnittelu toteutettiin yhteistyössä Sisustus Benen kanssa. Lähtökohtana suunnittelulle oli tehdä edustava sekä tyylikäs ja samalla kutsuva ja kodikas sport -henkinen pubi.
Beerhouse Opaalissa voit katsella olutta maistellen Areenan kannen elämää

Baarituolit ovat kauniit ja mukavat istua, ja sopivat pubin henkeen. Ikkunalla voi katsella Areenalle kulkijoita hyviä juomia samalla maistellen.

Beerhouse Opaalissa tunnelma on kodikas ja samalla tyylikäs
Kalusteissa ja pintamateriaaleissa tahdoimme käyttää mahdollisimman paljon aitoja materiaaleja, kuten puuta

Kalusteet ja pintamateriaalivalinnat

Kalusteissa ja pintamateriaaleissa tahdoimme käyttää mahdollisimman paljon aitoja materiaaleja, kuten puuta. Sävyjen kontrastierot luovat kauniita yhdistelmiä ja pintojen elävyys antaa tilaan syvyyttä ja mielenkiintoa.

Suuri seinänkokoinen vitriini teetettiin puusepän työnä

vitriini

Suuri seinänkokoinen vitriini teetettiin puusepän työnä. Kalusteiden muotokieli ja sävyvalinnat luovat yhteinäisen ilmeen läpi pubin ja erilaiset pintamateriaalit samassa sävyssä kilpailevat huomiosta keskenään. Beerhouse Opaalissa voit maistella erikoisoluita, sekä laadukkaita viinejä.

Sporttipubi Beerhouse Opaalissa on urheilutunnelmaa, se on kodikas ja tunnelmallinen sporttipubi jossa viihdytään.

Beerhouse Opaalin tunnelma on urheilijan mieleen, sillä tämä on sporttipubi jossa viihdytään. Puusepän valmistamat valaisimet toivottavat lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan urheilua ja viihtymään. Valaistus on tunnelmallista ja henkilökunta ystävällistä, yleinen tunnelma on pehmeä vaikka urheilufanien huudot varmasti tuovatkin oman lisänsä tähän pubiin.

Beerhouse Opaalin tapahtumat yms. löydät heidän kotisivuiltaan: www.beerhouse.fi Beerhouse Opaali on auki aina kun Areenalla tapahtuu, ja voit myös vuokrata sen yksityiskäyttöösi.

Mikäli tarvitset sisustussuunnittelua toimitilaasi tai ravintolaasi, otathan yhteyttä www.tepadecor.fi ja kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan sinullekin uudet upeat tilat!